Carne pui-aripi,git spate
Morcovi
Telina
Ardei gras-galben,rosu,verde
Ceapa
Patrunjel
Sare
Ulei
Lamaie
Oua
Smintina
Se toaca marunt morcovii, telina, ceapa si ardeii si se calesc
in ulei incins, pana se inmoaie , amestecand des.
Se adauga carnea si apa rece sa treaca peste tacamurile de pui.
Se pune un praf de sare si se lasa sa fiarba, se spumeaza.
La final se pune lamaie dupa gust, sare si se amesteca bine.
Dupa ce se stinge focul, se adauga patrunjelul tocat marunt.
Se bate oul, se amesteca cu smantana, se adauga 2-3 polonice
de ciorba, treptat, amestecand continuu, apoi se toarna totul
peste restul de ciorba, amestecand pentru a nu se branzi.
Aceasta ciorba se poate gati si cu piept de pui taiat cubulete
Este delicioasa
Se poate pune si un pic de orez ....cine prefera .....
Morcovi
Telina
Ardei gras-galben,rosu,verde
Ceapa
Patrunjel
Sare
Ulei
Lamaie
Oua
Smintina
Se toaca marunt morcovii, telina, ceapa si ardeii si se calesc
in ulei incins, pana se inmoaie , amestecand des.
Se adauga carnea si apa rece sa treaca peste tacamurile de pui.
Se pune un praf de sare si se lasa sa fiarba, se spumeaza.
La final se pune lamaie dupa gust, sare si se amesteca bine.
Dupa ce se stinge focul, se adauga patrunjelul tocat marunt.
Se bate oul, se amesteca cu smantana, se adauga 2-3 polonice
de ciorba, treptat, amestecand continuu, apoi se toarna totul
peste restul de ciorba, amestecand pentru a nu se branzi.
Aceasta ciorba se poate gati si cu piept de pui taiat cubulete
Este delicioasa
Se poate pune si un pic de orez ....cine prefera .....