3-gramajoare flori de soc-numai florile
5-lamai
500g-zahar,s-au puteti pune miere de albina
s-au pentru diabetici se poate pune indulcitor dupa gust
Se storc lamaile, se amesteca zeama cu zaharul si se pune intr-un
borcan de 5 litri.
Se adauga florile de soc si coaja de la 2-3 lamai ce au ramas de la stors.
Se completeaza cu apa, se amesteca bine pana cand se dizolva tot zaharul,
apoi se acopera cu un prosopel ce sa ii permite sa respire si se tine la soare,pina fermenteaza timp in care se amesteca o data pe zi.Cind este gata se strecoara si se pune la rece in sticle inchise ermetic .
Daca vreti sa fermenteze mai repede in 2-3 zile se poate pune un cubulet de drojdie
5-lamai
500g-zahar,s-au puteti pune miere de albina
s-au pentru diabetici se poate pune indulcitor dupa gust
Se storc lamaile, se amesteca zeama cu zaharul si se pune intr-un
borcan de 5 litri.
Se adauga florile de soc si coaja de la 2-3 lamai ce au ramas de la stors.
Se completeaza cu apa, se amesteca bine pana cand se dizolva tot zaharul,
apoi se acopera cu un prosopel ce sa ii permite sa respire si se tine la soare,pina fermenteaza timp in care se amesteca o data pe zi.Cind este gata se strecoara si se pune la rece in sticle inchise ermetic .
Daca vreti sa fermenteze mai repede in 2-3 zile se poate pune un cubulet de drojdie
Va recomand sa nu puneti in plastic daca sta la soare nu e bineeee..........