1.500kg-carne tocata amestec vita si oaie
Cimbru,boia,sare,piper si usturoi dupa gust /5 catei /
1-lingurita bicarbonat
1 cana de supa de oase de vita
Se amesteca carnea, bine cu sare si piper proaspat macinat cat mai mare.
Se adauga cimbru, boia, bicarbonatul si usturoiul tocat cat mai marunt se poate pisa
Se completeaza, treptat, cu putin cate putina supa de oase, pana cand compozitia devine pastoasa.
Se framanta bine compozitia pentru ca bicarbonatul sa se activeze, permitand ca micii
sa ramana cat mai fragezi.
Se frig pe gratarul incins.Se servesc calzi cu mustar
Cimbru,boia,sare,piper si usturoi dupa gust /5 catei /
1-lingurita bicarbonat
1 cana de supa de oase de vita
Se amesteca carnea, bine cu sare si piper proaspat macinat cat mai mare.
Se adauga cimbru, boia, bicarbonatul si usturoiul tocat cat mai marunt se poate pisa
Se completeaza, treptat, cu putin cate putina supa de oase, pana cand compozitia devine pastoasa.
Se framanta bine compozitia pentru ca bicarbonatul sa se activeze, permitand ca micii
sa ramana cat mai fragezi.
Se frig pe gratarul incins.Se servesc calzi cu mustar