Security Blog
27.01.2018
Conuri cu somon și cremă de brânză – un aperitiv cremos și rapid!
INGREDIENTE
500 gr. aluat foietaj
2 gălbenușuri de ou
125 gr. cremă de brânză
100 gr. somon afumat
1 lingura arpagic
MOD DE PREPARARE
1. Întindeți aluatul foietaj pe masă și tăiați-l în fâșii cu lățimea de
circa 2 cm.
2. Trasați pe folie de aluminiu 2 sau 4 dreptunghiuri egale, decupați-le
și înfășurați-le pe mână, ca pe un cornet. Luați o fâșie de aluat și
rulați-o pe un cornet din folie de aluminiu, ușor suprapunându-i
marginile.
3. Aranjați conurile pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, ungeți-le cu
gălbenușurile de ou și dați tava în cuptorul preîncălzit la temperatura
de 180˚C, timp de 20-25 de minute.
4. Într-un bol amestecați crema de brânză, somonul și arpagicul tăiate
mărunt.
5. Cu ajutorul unei pungi pentru ornat umpleți conurile cu crema
preparată mai devreme.
6. Savurați cu plăcere!