200 g bacon s-au sunca
500 ml lapte
500 g faina
3 albusuri de ou, batute
2 linguri unt topit
ulei,
sare
Se pune laptele într-un vas si se incorporeaza treptat faina,
amestecând continuu, pentru a se obtine o pasta fina; baconu
se taie marunt, se adauga la compozitia anterioara, se toarna untul ,
sarea, se omogenizeaza bine si se pune la cuptor pentru câteva minute.
Se scoate, se lasa la racit, apoi se incorporeaza albusurile de ou,
se mai amesteca o data si se iau cu lingura bulgarasi de aluat care
se pun la prajit într-o tigaie cu ulei încins. Când sunt bine rumenite,
gogosile se scurg pe prosopele de hirtie si se servesc imediat.
pe deasupra se poate razali cas
500 ml lapte
500 g faina
3 albusuri de ou, batute
2 linguri unt topit
ulei,
sare
Se pune laptele într-un vas si se incorporeaza treptat faina,
amestecând continuu, pentru a se obtine o pasta fina; baconu
se taie marunt, se adauga la compozitia anterioara, se toarna untul ,
sarea, se omogenizeaza bine si se pune la cuptor pentru câteva minute.
Se scoate, se lasa la racit, apoi se incorporeaza albusurile de ou,
se mai amesteca o data si se iau cu lingura bulgarasi de aluat care
se pun la prajit într-o tigaie cu ulei încins. Când sunt bine rumenite,
gogosile se scurg pe prosopele de hirtie si se servesc imediat.
pe deasupra se poate razali cas