Felii peste de care preferati
Sare,piper,ulei,
1-2-ardei capia
ciuperci
fasole pastai galbena
dovlecel obtional
patrunjel verde tocat
ceapa obtiomal
1-Lamaie zeama
Pestele se unge cu ulei se asezoneaza cu sare, piper apoi
se da la cuptor la 200 grade timp de 20-25 minute.
Cand pielea devine usor aurie, se ia din cuptor si se lasa cateva minute sa
se raceasca.
Legumele se taie fasii subtiri, se pun la tigaie cu putin ulei la
foc iute pana cand se inmoaie,
dar isi pastreaza consistenta si culoarea.
Se iau de pe foc se asezoneaza bine cu sare ,piper apoi se
amesteca cu mult patrunjel verde tocat
Se serveste cu lamaie
Sare,piper,ulei,
1-2-ardei capia
ciuperci
fasole pastai galbena
dovlecel obtional
patrunjel verde tocat
ceapa obtiomal
1-Lamaie zeama
Pestele se unge cu ulei se asezoneaza cu sare, piper apoi
se da la cuptor la 200 grade timp de 20-25 minute.
Cand pielea devine usor aurie, se ia din cuptor si se lasa cateva minute sa
se raceasca.
Legumele se taie fasii subtiri, se pun la tigaie cu putin ulei la
foc iute pana cand se inmoaie,
dar isi pastreaza consistenta si culoarea.
Se iau de pe foc se asezoneaza bine cu sare ,piper apoi se
amesteca cu mult patrunjel verde tocat
Se serveste cu lamaie