2-cepe mari
Ulei
2- catei usturoi
800g-mazare proaspata (s-au la cutie)
6-pulpe pui s-au mai multe
1-lingura faina alba
1-legatura marar verde daca nu va place
mararu puneti frunze de patrunjel,telina.
Dafin,cimbru,sare,piper
Se caleste cepa la foc foarte mic impreuna cu usturoiul,
dafinul si cimbrul. Se adauga sare si piper dupa gust
Se adauga pulpele de pui ce in prealabil a fost trase prin faina si prajite
in tigaie pana au devenit aurii.
Se adauga mazarea si o cana de apa, se pune capacul si se fierbe totul
la foc mic timp de 20 minute.
Se ia de pe foc si se adauga mult marar proaspat tocat.
Se mai poate aduga 1-2 rosii se poate servi cu smintina
Ulei
2- catei usturoi
800g-mazare proaspata (s-au la cutie)
6-pulpe pui s-au mai multe
1-lingura faina alba
1-legatura marar verde daca nu va place
mararu puneti frunze de patrunjel,telina.
Dafin,cimbru,sare,piper
Se caleste cepa la foc foarte mic impreuna cu usturoiul,
dafinul si cimbrul. Se adauga sare si piper dupa gust
Se adauga pulpele de pui ce in prealabil a fost trase prin faina si prajite
in tigaie pana au devenit aurii.
Se adauga mazarea si o cana de apa, se pune capacul si se fierbe totul
la foc mic timp de 20 minute.
Se ia de pe foc si se adauga mult marar proaspat tocat.
Se mai poate aduga 1-2 rosii se poate servi cu smintina