Gogosi
300g-faina alba
400g-iaurt mai gras
2-oua potrivit de mari
1-lingurita de amoniac care se dizolva in putin lapte
Sirop
150ml-apa
200g-zahar
1-vanilie
lamaie-zeama
Se amesteca bine toate ingredientele
rezulta un aluat moale care se ia cu lingura
se prajesc in ulei incins
Se scot, se pun pe prosop hirtie sa se scurga bine de ulei
si se imbiba intr-un sirop preparat de dinainte
Pentru sirop de fierb 200 g.de zahar tos
cu 150 ml apa ,se adauga vanilia si zeama de lamaie
dupa gust s-au alte exente ....s-au se pot pudra cu zahar pudra ...
300g-faina alba
400g-iaurt mai gras
2-oua potrivit de mari
1-lingurita de amoniac care se dizolva in putin lapte
Sirop
150ml-apa
200g-zahar
1-vanilie
lamaie-zeama
Se amesteca bine toate ingredientele
rezulta un aluat moale care se ia cu lingura
se prajesc in ulei incins
Se scot, se pun pe prosop hirtie sa se scurga bine de ulei
si se imbiba intr-un sirop preparat de dinainte
Pentru sirop de fierb 200 g.de zahar tos
cu 150 ml apa ,se adauga vanilia si zeama de lamaie
dupa gust s-au alte exente ....s-au se pot pudra cu zahar pudra ...