Fasole pastai galbena-500g
1- piept pui dezosat
4 catei usturoi-dupa gust
Patrunjel,marar
Sare,piper,ulei
Pieptu de pui se taie fasii mai subtiri
Se asezoneaza cu sare, piper, apoi se presara cu ulei si se prajeste
intr-o tigaie cateva minute pana cand devine auriu.
Fasolea se opareste, se rupe bucatele dupa preferinta apoi se trage la tigaie
la foc iute pana cand devine frageda dar ramane usor crocanta.
In ultimele 30 de secunde se amesteca cu usturoiul proaspat tocat,
apoi se scoate fasolea in bolul cu puiul.
Se adauga multa verdeata proaspat tocata
1- piept pui dezosat
4 catei usturoi-dupa gust
Patrunjel,marar
Sare,piper,ulei
Pieptu de pui se taie fasii mai subtiri
Se asezoneaza cu sare, piper, apoi se presara cu ulei si se prajeste
intr-o tigaie cateva minute pana cand devine auriu.
Fasolea se opareste, se rupe bucatele dupa preferinta apoi se trage la tigaie
la foc iute pana cand devine frageda dar ramane usor crocanta.
In ultimele 30 de secunde se amesteca cu usturoiul proaspat tocat,
apoi se scoate fasolea in bolul cu puiul.
Se adauga multa verdeata proaspat tocata