500g-brinza vaca mai grasa
6 -oua mari
100g- zahar
4 banane potrivite de mari
100g- gris
1- ceasca de unt
1-lamaie
1-2vanilie
Ouale se bat cu zaharul, foarte bine pina devin o spuma,
se adauga coaja de lamaie, untul topit, vanilia. Se presara grisul,
apoi se amesteca branza si bananele
zdrobite cu o furculita.
Se toarna totul intr-o tava de preferinta rotunda daca aveti
se coace la 180 grade timp de 30 minute.
Cand este aurie se scoate si se lasa sa se raceasca.
Pe deasupra se presara zahar pudra
6 -oua mari
100g- zahar
4 banane potrivite de mari
100g- gris
1- ceasca de unt
1-lamaie
1-2vanilie
Ouale se bat cu zaharul, foarte bine pina devin o spuma,
se adauga coaja de lamaie, untul topit, vanilia. Se presara grisul,
apoi se amesteca branza si bananele
zdrobite cu o furculita.
Se toarna totul intr-o tava de preferinta rotunda daca aveti
se coace la 180 grade timp de 30 minute.
Cand este aurie se scoate si se lasa sa se raceasca.
Pe deasupra se presara zahar pudra