Facebook

Publicată de Ginuca Ginuca pe 28 Aprilie 2018

Translate

Security Blog

17.10.2014

Reţeta-Colţunaşi cu brînză burduf şi ceapă verde

Aluat
1 lingură de unt
Ceapă verde
250- brânză de burduf
Mărar verde



Aluat preparare
500 gr făină,
1 pahar cu apă călduţă
2 ouă,
sare
 Se amestecă făină, sarea şi ouăle,
 apoi se toarnă apă caldă
 Se frământă până nu se mai lipeşte de mâini.
Se întinde apoi o foaie subţire care se taie în pătrate latura de 5 cm.
Se poate decupa şi cu un pahar

 La mijlocul fiecărui pătrat puneţi câte o linguriţă
 de brânză de burduf amestecată cu mărar tocat.
Îndoiţi fiecare pătrat pe diagonală în aşa fel încât să formaţi un triunghi.
Strângeţi bine marginile s-au apăsaţi cu o furculiţa.
Puneţi la fiert într-o oală 2-3 l de apă, puţin sărată.
 Fierbeţi  până se ridică la suprafaţă. Între timp, tăiaţi ceapă verde
 mărunt şi căliţi-o în puţin unt.
Scoateţi colţunaşii, îi clătiţi sub un jet de apă rece
şi îi lăsaţi să se scurgă, amestecaţi cu ceapă şi se pot serviţi...

Nume:

retete de belea, muzica Blogger


Descriere: cele mai de belea retete, muzica,programe de toate pentru toti


Categorie: Bloguri
Loc in clasament: 15
PR: 0

linke

Follow button Facebook