Facebook

Publicată de Ginuca Ginuca pe 28 Aprilie 2018

Translate

Security Blog

04.06.2014

Reteta-Mincare pulpe pui cu mazare de sezon

2-cepe mari

Ulei
2- catei usturoi
800g-mazare proaspata (s-au la cutie)
6-pulpe pui s-au mai multe
1-lingura faina alba
1-legatura marar verde  daca nu va place
mararu puneti frunze de patrunjel,telina.
Dafin,cimbru,sare,piper


Se caleste cepa la foc foarte mic impreuna cu usturoiul,
 dafinul si cimbrul. Se adauga sare si piper dupa gust
Se adauga pulpele de pui ce in prealabil a fost trase prin faina si prajite
 in tigaie pana au devenit aurii.
Se adauga mazarea si o cana de apa, se pune capacul si se fierbe totul
 la foc mic timp de 20 minute.
Se ia de pe foc si se adauga mult marar proaspat tocat.
Se mai poate aduga 1-2 rosii se poate servi cu smintina 


linke

Follow button Facebook