Facebook

Publicată de Ginuca Ginuca pe 28 Aprilie 2018

Translate

Security Blog

07.08.2014

Burgundia- din carne de vita-vtel

800 g-care vita /vitel
200ml-vin rosu daca se poate sec


200ml -supa din carne de vita
2-morcovi
2-cepe
ulei
usturoi
cimbru
piper
sare
faina alba
piscator-obtional
Se taie morcovi si ceapa rondele -se prajesc /primu morcovu/ un pic intr-o tigaie
Carnea se taie in cuburi mai marisoare 4-5cm si se da prin faina
Intr-o tigaie punem uleiu lasam sa se infierbinte si punem carnea
un pic la prajit pina face o crusta
Se pregateste o cratita mai adinca in care se pune carnea,morcovu,usturoiu,cimbru,piper,dafin
si alte condimente dupa gust apoi punem supa de carne si vinu ...
Se da la cuptor prencalzit la 200 grade 5 minute

Dupa 5 minute se scoate se pune capacu pe cratita si se reduce temperatura la 160 grade
Se fierbe cit este nevoie ...daca carnea e de vitel fierbe ff repede ....Pofta buna






betieReteta AICI

linke

button Facebook