Facebook

Publicată de Ginuca Ginuca pe 28 Aprilie 2018

Translate

Security Blog

23.07.2014

Reteta-Rosii umplute cu carne tocata piept pui

12-rosii potrivite
500g-piept pui tocat s-au porc,vita


1-ciasca orez ( 100g)
1-2 cepe tocate marunt
1- morcov razalit
Frunze telina,patrunjel  tocat dupa gust
Cimbru dupa gust
Piper,boia,sare dupa gust
1-catel usuroi
1 cana mare-bulion obtional
ulei
Intr-o tigaie se caleste ceapa si morcovu ,usturoiu 2-3 minute
Se adauga carnea tocata si se fierbe 5 minute
Se pune orezu  se condimenteaza dupa gust  verdeata,boia piper,sare
Se adauga o cana apa si se mai lasa cam 5 minute mestecind mereu,pina
cind se absoarbe apa
Se taie un capac la fiecare rosie, se scobesc inauntru si se umplu cu compozitia de mai sus,
 apoi se acopera cu capacul.
Se aranjaza ardeii intr-un vas adinc care se acopere cu bulion si apa
Se dau la cuptor la foc mic 25-30 minute
Se sevesc cu smintina ,iaurt
 Aceasta reteta se poate prepara  si cu ciuperci,legume in loc de carne 



linke

button Facebook