12-rosii potrivite
500g-piept pui tocat s-au porc,vita
1-ciasca orez ( 100g)
1-2 cepe tocate marunt
1- morcov razalit
Frunze telina,patrunjel tocat dupa gust
Cimbru dupa gust
Piper,boia,sare dupa gust
1-catel usuroi
1 cana mare-bulion obtional
ulei
Intr-o tigaie se caleste ceapa si morcovu ,usturoiu 2-3 minute
Se adauga carnea tocata si se fierbe 5 minute
Se pune orezu se condimenteaza dupa gust verdeata,boia piper,sare
Se adauga o cana apa si se mai lasa cam 5 minute mestecind mereu,pina
cind se absoarbe apa
Se taie un capac la fiecare rosie, se scobesc inauntru si se umplu cu compozitia de mai sus,
apoi se acopera cu capacul.
Se aranjaza ardeii intr-un vas adinc care se acopere cu bulion si apa
Se dau la cuptor la foc mic 25-30 minute
Se sevesc cu smintina ,iaurt
Aceasta reteta se poate prepara si cu ciuperci,legume in loc de carne
500g-piept pui tocat s-au porc,vita
1-ciasca orez ( 100g)
1-2 cepe tocate marunt
1- morcov razalit
Frunze telina,patrunjel tocat dupa gust
Cimbru dupa gust
Piper,boia,sare dupa gust
1-catel usuroi
1 cana mare-bulion obtional
ulei
Intr-o tigaie se caleste ceapa si morcovu ,usturoiu 2-3 minute
Se adauga carnea tocata si se fierbe 5 minute
Se pune orezu se condimenteaza dupa gust verdeata,boia piper,sare
Se adauga o cana apa si se mai lasa cam 5 minute mestecind mereu,pina
cind se absoarbe apa
Se taie un capac la fiecare rosie, se scobesc inauntru si se umplu cu compozitia de mai sus,
apoi se acopera cu capacul.
Se aranjaza ardeii intr-un vas adinc care se acopere cu bulion si apa
Se dau la cuptor la foc mic 25-30 minute
Se sevesc cu smintina ,iaurt
Aceasta reteta se poate prepara si cu ciuperci,legume in loc de carne