cinci oua
cinci linguri zahar ,cinci linguri faina, un zahar vanilat ,citeva picaturi exenta de vanilie, gem din care doriti Se bat spuma albusurile cu un praf de sare.Se bat galbenusurile cu zaharul, se adauga faina si la final se incorporeaza si albusurile. Se toarna in tava captusita cu hartie de copt. Se coace in cuptorul preincalzit circa 15 minute. Nu trebuie lasata mai mult riscati sa nu puteti rula Se rastoarna cu fundul in sus pe un prosop umed.Se unge suprafata cu gem Se ruleaza strans cu ajutorul prosopului si se da la rece.Cind e rece se poate orna cu zahar pudra s-au glazura reteta glazura AICI
cinci linguri zahar ,cinci linguri faina, un zahar vanilat ,citeva picaturi exenta de vanilie, gem din care doriti Se bat spuma albusurile cu un praf de sare.Se bat galbenusurile cu zaharul, se adauga faina si la final se incorporeaza si albusurile. Se toarna in tava captusita cu hartie de copt. Se coace in cuptorul preincalzit circa 15 minute. Nu trebuie lasata mai mult riscati sa nu puteti rula Se rastoarna cu fundul in sus pe un prosop umed.Se unge suprafata cu gem Se ruleaza strans cu ajutorul prosopului si se da la rece.Cind e rece se poate orna cu zahar pudra s-au glazura reteta glazura AICI