Facebook

Publicată de Ginuca Ginuca pe 28 Aprilie 2018

Translate

Security Blog

27.04.2014

Reteta-banane caramel cu miere si frisca

4-banane




1-lingura miere albina

1-lingurita de unt

1-portocala potrivita

Esenta  rom dupa gust

100g-frisca

100g-stafide

100g-migdale

Se curata bananele de coaja se taie rondele apoi se dau la tigaie sa se rumeneasca in unt

Se stoarce portocala pentru zeama iar migdalele se sfarama,macina.
Se adauga esenta de rom si sucul de portocala, mierea si se mai lasa sa se inmoaie feliile de banane cateva secunde,
 miscand din cand in cand tigaia cat sa nu se lipeasca
 Se  amesteca usor cu o o lingura de lemn, insa cu grija pentru a nu zdrobi bananele

 Se asaza in farfurii alaturi de frisca peste care se presara stafide si migdale.
http://coltisorderai.blogspot.ro

linke

Follow button Facebook