Facebook

Publicată de Ginuca Ginuca pe 28 Aprilie 2018

Translate

Security Blog

26.04.2014

Tort sufleu cu blat de biscuiti


blatu-pentru o portie mai mica

 se sfarima marunt biscuitii eu iam facut cu robotu se amesteca cu untu topit si vanelia apoi se aseaza in forma de tava in care se pune hirtie de copt si cind scoateti ,scoateti cu hirtia cu grija sa nu se strice blatu se modeleaza bine,bine si se da la frigider pina se intareste apoi pregatim crema Sufleu-crema 3 albușuri de ou 500 ml . smântână ( 33 % ) Zahăr tos 3/4 cana 1 praf vanilie brânză- mascarpone-1pachet gelatina 10 + 100 ml . apă Gelatină pregatiti în conformitate cu instrucțiunile din pachet Bate pina devine alb într-o spumă solidă + zahar + crema + vanilia +mascarpone ! După adăugarea mascarpone puneti robotu la cea mai mică viteză și doar un pic ! Se toarnă apoi gelatina Controla forma a substratului din frigider , și umple -l cu masa rezultată , se netezeste bine apoi se da trei ore la frigider sa se intareasca suficient ! Apoi se separă ușor forma și aranja pe gustul tau! cu cacao,fructe, ciocolata

linke

Follow button Facebook