Facebook

Publicată de Ginuca Ginuca pe 28 Aprilie 2018

Translate

Security Blog

23.04.2014

Ardei umpluti cu carne tocata si feta

500g-carne tocata amestec 6 ardei grasi



2 cepe mai marisoare 1 -rosie cruda un borcan de rosii decojite in bulion 200g feta ulei sare,piper si frunze de telina s-au patrunjel obtional 1/2 supa de legume este mai gustoasa decit cu apa Se taie capacelu la ardei si se curata bine de simburi apoi pregatim compozitia . Int-ro tigaie punem uleiu si calim o ceapa si punem carnea tocata amestecind bine Rosia cruda si feta se taie cubulete le codimentam si punem peste carnea tocata Se codimenteaza dupa gustu fiecarei si lasam la foc mic pina feta este usor topit. Se umple ardeii cu aceasta compozitie . Intr-o oala,tigaie se caleste cealalta ceapa asezam ardeii si peste ei punem rosiile decojit .si condimente. Se compecteaza cu supa de legume .Se dau la foc mic cam 26-30 minute Se pot servi cu garnitura ,smintina

.



.

linke

Follow button Facebook